Over ons

“Voor degene die behoefte hebben aan cannabis om medische redenen”

Heeft u behoefte aan (medicinale) cannabis? Naar de apotheek op recept uw cannabis halen is natuurlijk een optie, echter is dit sinds verandering van de wet erg prijzig geworden. Vandaar dat steeds meer mensen ervoor kiezen hun medicijn zelf te kweken! Geldt dit ook voor u?

Bij The Seed Sister vindt u de beste cannabiszaden van de bekendste merken. Voor binnen en buiten, met allerlei soorten en maten, voor beginners en echte liefhebbers bieden wij wietzaadjes. Wij richten ons ook op diegene die behoefte heeft aan cannabis om medicinale redenen. Om u hierin van informatie te voorzien hebben wij contact met een gespecialiseerde apotheker. Op deze manier kunnen wij voor u ook de juiste cannabiszaden matchen. Hiervoor biedt theseedsister.com een uitgebreid menu aan die u helpt de wietzaden te vinden passend bij uw ziekte of aandoening en u zult voorzien van aanvullende informatie over de cannabis soorten. Tevens kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden. Dit kan voor o.a. vragen over het grootbrengen van de wietzaden als vragen met een medische achtergrond. In geval van het laatste zullen wij voor u, indien nodig navraag doen bij een gespecialiseerde apotheek.

Wij verkopen dus niet voor de illegale en/of beroepsmatige teelt en willen hier op geen enkele manier deel aan nemen. Als maatregel hiervoor zullen wij maximaal 25 zaden per klant aanbieden. 

De cannabiszaden worden snel geleverd, hebben een eerlijke prijs en zijn altijd zo vers mogelijk. Alleen te bestellen via onze webwinkel.

  • Belangrijke informatie

    Wij verkopen niet voor de illegale en/of beroepsmatige teelt en willen hier op geen enkele manier deel aan nemen. Als maatregel hiervoor zullen wij maximaal 15 zaden per klant aanbieden.

    De zaden worden snel geleverd, hebben een eerlijke prijs en zijn altijd zo vers mogelijk. Alleen te bestellen via onze webwinkel.

  • Uitgelichte producten